Amstel Gold Race Experience verhuist naar Shimano Center
foto: Cor Vos

Amstel Gold Race Experience verhuist naar Shimano Center

De Amstel Gold Race Experience krijgt na tien jaar een nieuwe locatie. Op 1 april 2021 zal de nieuwe AGR Experience worden geopend in het Shimano Experience Center op Par’Course in Valkenburg aan de Geul. De oude locatie was gelegen aan de Plenkertstraat.

“We zijn erg blij met de nieuwe locatie voor onze Amstel Gold Race Experience”, vertelt Leo van Vliet, de directeur van de Amstel Gold Race. “Het gaat hier niet alleen om een verhuizing naar een nieuwe locatie, wat natuurlijk de ideale start- en finishlocatie is voor de vaste Amstel Gold Race routes, maar nog meer om het versterken van de band tussen Amstel Gold Race en onze vaste partner Shimano.”

“Shimano is al ruim tien jaren verbonden aan de Amstel Gold Race”, gaat Van Vliet verder. “Sinds enkele jaren is ook het Shimano Experience Center in Valkenburg aan de Geul gevestigd. Door deze samenwerking kunnen we 365 dagen per jaar een optimale Amstel Gold Race beleving bieden en bovendien voor een geweldige spin-off voor de regio zorgen.”

In het Shimano Experience Center zijn er voor (toer)fietsers diverse activiteiten mogelijk. “Douche- en omkleedfaciliteiten, het plannen van een (individuele) route, een Shimano Service Center, de mogelijkheid om een high-end fiets te huren en te testen, het kunnen kopen van accessoires en wielerkleding, maar ook services zoals een bikefitting gecombineerd met alle horeca faciliteiten”, klinkt het in het persbericht.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.