Bassano del Grappa wil ‘nieuwe Girona’ worden met Bassano Clubhouse
foto: @lorenzodepoli

Bassano del Grappa wil ‘nieuwe Girona’ worden met Bassano Clubhouse

Fietstoerisme Bassano del Grappa verwelkomt dit weekend de Giro d’Italia met de finish van etappe twintig, maar er is nog meer te vieren. Verschillende wielermerken hebben de krachten gebundeld in het Bassano Clubhouse, wat gelijktijdig met de Giro-etappe wordt geopend.

Het Bassano Clubhouse moet gaan gelden als centrale spil in de lokale wielergemeenschap, maar ook mensen van heinde en verre aantrekken. Het ‘clubhuis’ heeft een winkel met “een selectie van de beste merken in de branche. Daarmee wil het Bassano Clubhouse zichzelf gaan vestigen als een belangrijke bestemming voor fietsliefhebbers, zowel amateurs als professionals.”

De conceptstore, gelegen onder de rook van de iconische Monte Grappa, is voorzien van een koffiebar, terwijl je er ook hoogwaardige racefietsen, gravelfietsen en mountainbikes kan huren. Tevens zullen er regelmatig groepsritten op verschillende terreinen en van verschillende afstanden worden georganiseerd. Onder de merken die er vertegenwoordigd zijn, zijn Basso, Fizik en Pas Normal Studios.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.