Go Cycling voorzien van nieuw ontwerp
foto: Go Cycling

Go Cycling voorzien van nieuw ontwerp

Fietstoerisme Go Cycling heeft een nieuw jasje gekregen. Het online platform is al jaren de wieleragenda voor alle weg- en offroad fietstochten in België. Nu hopen ze met een nieuwe look & feel van het platform fietsers nog meer te inspireren.

Trouwe fans van Go Cycling zullen het al gemerkt hebben: de website van Go Cycling is een metamorfose ondergaan om nog gebruiksvriendelijker te worden. Vooral de vernieuwde stijl met onder meer een modern logo en de geoptimaliseerde navigatie valt op. De nieuwe website wil de gebruiker vlotter laten navigeren tussen de verschillende fietstochten. De navigatie zit dan ook intuïtiever ineen en bundelt per fietsdiscipline een overzicht van alle georganiseerde fietstochten in België. 

Daarnaast werden ook enkele handige tips en blogs toegevoegd aan de website. Zo wil Go Cycling de belangrijke link met sportvoeding, een gebalanceerde training en het belang van slaap benadrukken. Go Cycling trekt de nieuwe stijl door naar haar sociale media en vervangt zo de vorige magazines die jaarlijks werden uitgebracht.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.