Specialized organiseert gravel toertocht voor ADHD-bewustzijn

dinsdag 25 april 2023 om 17:37
Specialized organiseert gravel toertocht voor ADHD-bewustzijn

foto: Specialized

Fietstoerisme

Op zondag 7 mei organiseert vindt ‘Specialized Super Sunday’ plaats. Rondom het kantoor van Specialized in Arnhem Buiten vinden verschillende evenementen plaats, waaronder een toertocht om geld op te halen voor ADHD-belangenvereniging Impuls & Woortblind.

Specialized Super Sunday bestaat uit meerdere fietsevenementen. Zo staat er een klimcriterium rondom het kantoor van de Amerikaanse fietsgigant op het kantoor, wordt er in de avond een veldrit verreden en is er de gehele dag live muziek. Ook als je geen KNWU-licentie hebt, kun je meedoen, want er is een speciale veldrit voor niet-licentiehouders.

Hoofdmoot van de dag is de Special Brains gravel toertocht. De gehele opbrengst van die toertocht gaat naar Impuls & Woortblind, een belangenvereniging voor mensen met ADD, ADHD, Dyslexie en Dyscalculie. an de opbrengst organiseert Impuls & Woortblind later dit jaar, samen met Oudervereniging Balans, een evenement voor kinderen met ADHD en hun ouders. Er zijn twee routes, van 45 en 55 kilometer, die ook nog gecombineerd kunnen worden tot een route van 100 kilometer.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.