Alpecin-Fenix kiest voor de onderhoudsproducten van Dynamic Bike Care

zondag 26 december 2021 om 08:00
Alpecin-Fenix kiest voor de onderhoudsproducten van Dynamic Bike Care

De fietsen van Mathieu van der Poel en zijn teamgenoten bij Alpecin-Fenix worden vanaf volgend seizoen onderhouden met de producten van Dynamic Bike Care. De twee partijen kondigden vandaag een meerjarig partnership aan, wat betekent dat het succesvolste ProTeam van 2021 in navolging van Team Jumbo-Visma en Bora – hansgrohe kiest voor de onderhoudsproducten van het Nederlandse bedrijf.

Dynamic wordt de exclusieve partner voor alle bike care producten, van schoonmaakmiddelen en borstels tot smeermiddelen en beschermende producten. Het team heeft toegang tot de nieuwste innovaties en de renners, mechaniekers en performance afdeling zullen een belangrijke rol gaan spelen in R&D ontwikkelingen van Dynamic. De focus van de samenwerking ligt op het ontwikkelen van nieuwe performance gerichte onderhoudsproducten en het ervoor zorgen dat de fietsen van het team perfect geprepareerd zijn om te winst te behalen op de weg en daarbuiten. “Alpecin-Fenix geeft ons de mogelijkheid om producten te testen in samenwerking met de sterkste renners van de wereld, in de meest extreme omstandigheden en in een groot aantal disciplines”, verklaart directeur Rob Fleu namens Dynamic.

foto: Cor Vos

Christoph Roodhooft, die zich bij Alpecin-Fenix bezighoudt met de technische zaken, is eveneens verheugd met het nieuwe partnership. “De samenwerking met Dynamic zal ons niet alleen toegang geven tot de beste fietsonderhoudsproducten, maar ook tot de baanbrekende ontwikkelingen op het vlak van efficiëntieverbeteringen, zoals Speed Potion Wax en Galli Grease Pro. Technische partners zoals Dynamic maken het mogelijk om vorm te geven aan onze toekomstige doelen. We delen het ambitieuze streven naar perfectie met Dynamic en kijken erg uit naar onze samenwerking de komende jaren”, klinkt het vanuit de ploeg.

Het in Naaldwijk gevestigde Dynamic Bike Care timmerde de afgelopen jaren hard aan de weg met onder andere de Dynamic Slick Wax en de Speed Potion Wax, die eerder deze maand nog werd bekroond met de Bike Motion Award.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.