BBB Cycling werkte samen met Taylor Phinney aan nieuwe helm

dinsdag 22 november 2022 om 15:00
BBB Cycling werkte samen met Taylor Phinney aan nieuwe helm

foto: BBB

BBB Cycling heeft vandaag een nieuw ontwerp van de BBB Maestro MIPS gelanceerd. Het speciale design, wat slechts in beperkte oplage beschikbaar is, is het resultaat van een samenwerking met Taylor Phinney en Jack Ultra Cyclist.

De helm is onderdeel van de ‘BBB Cycling Limited Series’ en is ontworpen door Manifest Butter, een creatieve studio van voormalig wielerprof Taylor Phinney. Hij heeft in samenwerking met Jack Thompson, beter bekend als Jack Ultra Cyclist aan het ontwerp gewerkt. Zowel Thompson als Phinney zijn in het verleden open geweest over hun worsteling met geestelijke gezondheid en depressie, dit diende mede als inspiratie voor dit ontwerp.

Ter ere van de lancering van de helm, heeft BBB Cycling een korte film gemaakt waarin het creatieve proces van Manifest Butter wordt verkend evenals het mentale aspect van Thompson’s ultra-uitdagingen. De nieuwe korte film heet ‘A place to protect’. De helm is vanaf 22 november online verkrijgbaar, voor €149,95 in een gelimiteerde oplage van 250 stuks.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.