BORA-hansgrohe schakelt in 2024 over van Shimano naar SRAM
vrijdag 15 december 2023 om 10:54

BORA-hansgrohe schakelt in 2024 over van Shimano naar SRAM

Materiaalzone BORA-hansgrohe rijdt vanaf 2024 met afmontage van SRAM. Daarmee neemt het Duitse WorldTeam definitief afscheid van Shimano. Die overstap hing al even in de lucht.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Begin december werd BORA-hansgrohe-renner Emil Herzog namelijk gespot op een trainingsfiets van het team met afmontage van SRAM. Herzog reed al met een Specialized S-Works Tarmac SL8 van het Duitse team die niet was afgemonteerd met Shimano, maar met SRAM.

De ploeg wilde de overstap naar SRAM toen nog niet bevestigen. Inmiddels heeft BORA-hansgrohe het nieuwe shirt voor 2024, met opvallend fluoriserend gele vlakken, gepresenteerd en daarop is ook SRAM te zien als sponsor. De deal is dus rond.

foto: BORA-hansgrohe

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.