BORN lanceert nieuwe energierepen en verbeterd receptuur flapjack
foto: WielerFlits
maandag 27 mei 2024 om 18:21

BORN lanceert nieuwe energierepen en verbeterd receptuur flapjack

Materiaalzone BORN heeft een tweetal nieuwe energierepen gelanceerd. De producent van sportvoeding heeft de XTRA bar aan haar assortiment toegevoegd, terwijl ze de Flapjack haverreep van nieuwe, verbeterde receptuur hebben voorzien.

De XTRA Bar is in twee smaken beschikbaar: banaan en rood fruit, die beide van een laagje witte chocolade zijn voorzien. De reep is in totaal 50 gram, waarvan 33 gram koolhydraten zijn. WielerFlits kon de repen al even proberen en daaruit bleek dat ze – niet geheel onbelangrijk – relatief makkelijk weg te werken zijn. De repen zijn niet droog waardoor ze ook tijdens een inspanning goed te verwerken zijn én de rood fruit-smaak is door de combinatie van het zure rode fruit en de zoete witte chocolade ook nog eens erg lekker.

Daarnaast heeft BORN de receptuur van de Flapjack Apple Crumble haverreep verbeterd, waardoor deze minder snel droog wordt. Deze is eveneens 50 gram, waarvan maar liefst 35 gram koolhydraten zijn. De reep is zo ontwikkeld dat deze niet smelt, maar desalniettemin relatief zacht is en daardoor goed weg te werken is.

Beide repen zijn palmolievrij, waarmee BORN zorgt dat ze niet bijdragen aan ontbossing. Daarnaast zijn ze NZVT-gekeurd (Nederlands Zekerheidssyteem Voedingssuplementen Topsport), waardoor je zeker weet dat ze niet besmet zijn met dopingsupplementen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.