Dynamic Bike Care nieuwe onderhoudspartner BORA – hansgrohe

woensdag 1 september 2021 om 08:28
Dynamic Bike Care nieuwe onderhoudspartner BORA – hansgrohe

Schelling en Kelderman - foto: Cor Vos

BORA – hansgrohe gaat vanaf het nieuwe seizoen de onderhoudsproducten van Dynamic Bike Care gebruiken. De Duitse formatie heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met het Nederlandse bedrijf om vanaf 2022 producten als de Speed Potion Wax, Drivetrain Detox en Mechanics Magic te gebruiken.

Dynamic Bike Care levert dit seizoen al de onderhoudsproducten voor Team Jumbo-Visma en zal nu ook een tweede team op het hoogste niveau van materialen zoals reinigings-, smeer- en monteerproducten en borstels en microvezeldoeken voorzien.

“Het aangaan van een samenwerking met een team van wereldklasse als BORA-hansgrohe verstevigt onze positie in het peloton en stelt ons in staat om eersteklas fietsverzorgingsproducten te blijven ontwikkelen”, verklaart Rob Fleu, Managing Director bij Dynamic Bike Care. De focus van het partnerschap ligt op de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige fietsverzorgingsproducten en het zorgen dat de fietsen in perfecte staat verkeren.

Dynamic Bike Care is een Nederlands bedrijf in onderhoudsmiddelen dat is opgericht in de jaren ’80. Nadat het aanvankelijk deel uitmaakte van een Duitse groothandel in de fietsindustrie, staat het sinds 2020 op eigen benen. Het heeft een breed scala aan producten voor fietsonderhoud. Recent hebben we met WielerFlits de Slick Wax Bundel getest.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.