EF Education-EasyPost en Cannondale verlengen samenwerking voor onbepaalde tijd
foto: Cor Vos
maandag 10 juli 2023 om 17:44

EF Education-EasyPost en Cannondale verlengen samenwerking voor onbepaalde tijd

Materiaalzone De renners van EF Education-EasyPost rijden al sinds 2015 op fietsen van Cannondale, maar de Amerikaanse fietsenconstructeur zal ook de komende jaren partner blijven van de formatie van teammanager Jonathan Vaughters. Het gaat om een nieuwe verbintenis voor ‘onbepaalde tijd’.

“De unieke lengte van de samenwerking geeft beide partijen de tijd en speelruimte om voort te borduren op wat er al is gerealiseerd. De ploeg zal blijven samenwerken met Cannondale, met als doel om een pionier te zijn op het gebied van de ontwikkeling van ’s werelds beste weg- en gravelfietsen en mountainbikes”, laat de Amerikaanse formatie weten in een perscommuniqué.

“We hebben met Cannondale etappes gewonnen in de Giro d’Italia, Tour de France en Vuelta a España, net als de Ronde van Vlaanderen”, blikt Vaughters terug op de voorbije jaren. “We hebben verder ook pionierswerk verricht op alternatieve wielerterreinen. Denk aan de avonturen van Lachlan Morton. Ik vind het geweldig dat we deze dingen hebben bereikt. Wat ik bewonder aan Cannondale is dat ze altijd vooruit kijken. Ons team volgt een vergelijkbare aanpak.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.