Gallerij: dit is de Tourfiets van Visma | Lease a Bike
foto: Visma | Lease a Bike/Bram Berkien
zaterdag 22 juni 2024 om 14:37

Gallerij: dit is de Tourfiets van Visma | Lease a Bike

Materiaalzone Visma | Lease a Bike rijdt net als afgelopen jaren de Tour de France in een speciaal tenue. Maar, die make-over gaat verder dan enkel de kleding, want ook het wagenpark krijgt tijdelijk een nieuw kleurtje.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Net als de tijdelijke outfit, zijn de fietsen van onder meer Jonas Vingegaard en Wout van Aert de komende Tour blauw. De Cervélo S5 en R5 van Visma | Lease a Bike zijn voorzien van een patroon wat iets weg heeft van rookwolken, in verschillende tinten (donker)blauw.

Op de bovenbuis staat tevens het logo van de Tourcampagne van de Nederlandse ploeg, ‘The Renaissance’, waar rondom de tijdelijke huisstijl is ontworpen. Dat thema is een verwijzing naar Florence, waar de Tour dit jaar start en wat tevens geldt als de geboorteplaats van de renaissance.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.