Giro 2024: Naast roze outfit heeft Tadej Pogacar nu ook knalroze fiets
foto: LaPresse
zaterdag 25 mei 2024 om 12:04

Giro 2024: Naast roze outfit heeft Tadej Pogacar nu ook knalroze fiets

Materiaalzone Tadej Pogacar heeft een speciale outfit aangetrokken voor de laatste bergrit van de Giro d’Italia. De leider van het algemeen klassement heeft naast een roze outfit nu ook een roze fiets gekregen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pogacar rijdt natuurlijk al een tijdje in het roze in de Giro, maar een roze fiets gebruikte hij nog niet. Eerder waren er hier en daar wel al roze accenten te zien op zijn fiets, onder meer op de wielen, maar meer niet. Zaterdag is daar verandering in gekomen. Zijn team heeft namelijk een knalroze fiets voor Pogacar uit de stal gehaald.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.