Greg Van Avermaet en Sep Vanmarcke vertrouwen op de helmen van HJC

maandag 4 oktober 2021 om 08:00
Greg Van Avermaet en Sep Vanmarcke vertrouwen op de helmen van HJC
Advertorial

HJC Sports is de fietsdivisie van ‘s werelds grootste helmenfabrikant. Deze Koreaanse marktleider in hoofdbescherming brengt 50 jaar ervaring op het vlak van motorhelmen naar de fietswereld. Begin dit jaar werden ze dan ook met trots officiële partner van maar liefst twee wielerploegen uit het profpeloton.

De Franse wielerploeg AG2R-Citroën, die dit seizoen schittert met namen als Greg Van Avermaet, Ben O’connor – vierde in TDF-, Oliver Naessen, Gijs Van Hoecke en Bob Jungels. Israel Start-up Nation kan op hun beurt rekenen op viervoudig Tourwinnaar Chris Froome, klimmer Michael Woods en voorjaarsklassiekerspecialist Sep Vanmarcke.

Als onderdeel van deze partnerships levert HJC de professionele renners de vederlichte, aerodynamische Furion 2.0 samen met de ultra-lichte en optimaal ventilerende Ibex 2.0 fietshelm.

De HJC Furion 2.0 is qua design erg futuristisch. Technisch combineert de gestroomlijnde fietshelm opmerkelijke aerodynamische eigenschappen met een optimale verluchting. Deze gestroomlijnde kenmerken verhogen het prestatievermogen aanzienlijk, doordat HJC ze in hun eigen speciaal ontworpen windtunnel uitvoerig testen en perfectioneren. De Furion 2.0 fietshelm is dan ook uitermate geschikt voor de prestatiegerichte fietser die volledig op snelheid is gefocust.

De HJC Ibex 2.0 fietshelm is ideaal voor intensieve inspanningen en warme weersomstandigheden. De helm heeft een uitzonderlijk ventilatievermogen, dankzij hun nieuwe Coolpath technologie. De Coolpath technologie vervangt de padding aan de binnenkant van de fietshelm, waardoor lucht van buitenaf rond het hoofd kan circuleren. De koele buitenlucht komt via de ventilatiegaten aan de voorzijde naar binnen, waarna overtollige lichaamswarmte wordt afgevoerd via de ventilatiegaten aan de achterzijde. Dankzij deze innovatieve luchtcirculatie wordt het comfort geoptimaliseerd bij intensieve ritten op de fiets.

De HJC-fietshelmen staan niet enkel bekend om hun ongekend vederlicht en comfortabel gevoel, maar ook door hun bijzonder SELFIT sluitingssysteem. Een uniek sluitingsmechanisme dat het afstellen via een draaiknop achteraan de fietshelm overbodig maakt. Dankzij hun ideale pasvorm sluit de helm zich automatisch passend naar het hoofd.

Dit artikel delen: