KOGA presenteert nieuwe all-road fiets: ROQA
In het zwart-oranje: de nieuwe KOGA ROQA - foto: Ties Wijntjes/WielerFlits
donderdag 22 juni 2023 om 15:00

KOGA presenteert nieuwe all-road fiets: ROQA

Materiaalzone KOGA heeft op Eurobike een nieuwe serie fietsen gelanceerd: de ROQA. Het nieuwe model wordt als all-road model gepresenteerd, die in drie verschillende modellen als wegfiets en één model als gravelfiets wordt aangeboden.

Een endurance-fiets op de weg, of een racer op het gravel; dat is de beste samenvatting over de ROQA als we afgaan op de woorden van KOGA. Het frame is zo ontworpen dat je er zowel op de weg als op het onverharde mee uit de voeten kan, afhankelijk van de afmontage waar je voor kiest. Het frame biedt ruimte voor banden tot 45 millimeter breed.

De ROQA gaat in vier verschillende configuraties geleverd worden, die allemaal voorzien zijn van een carbon frame en geïntegreerde bekabeling. De ROQA Prime, Premium en Prestige zijn voorzien van wegspecifieke afmontage, terwijl de ROQA Allroad voorzien is van een gravelspecifieke groepset, stuur en wielset is voorzien. Daarnaast heeft het frame van de Allroad verschillende bevestigingspunten voor tassen, extra bidonhouders en andere accessoires.

Het ROQA platform is vanaf het eerste kwartaal in het nieuwe jaar beschikbaar voor de consument.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.