Merida Bikes en Bahrain Victorious verlengen samenwerking
foto: Cor Vos
dinsdag 8 februari 2022 om 14:36

Merida Bikes en Bahrain Victorious verlengen samenwerking

Merida Bikes en Bahrain Victorious hebben hun samenwerking verlengd. Het gaat om een nieuwe meerjarige verbintenis, laten de fietsfabrikant en de profploeg weten in een persbericht. Merida is al sinds de oprichting van het WorldTeam in 2017 een van de partners van de ploeg.

Milan Erzen, Managing Director bij Bahrain Victorious, is blij met de vernieuwde samenwerking. “Merida is vanaf het begin een integraal onderdeel van dit project geweest. Ze hebben ons voorzien van het beste materiaal met de ambitie om voortdurend te innoveren op basis van de feedback van onze renners. We hebben net een ongelooflijk seizoen achter de rug, wat een bewijs is van onze geweldige samenwerking met Merida. We zijn enthousiast om het project in de toekomst voort te zetten en te werken aan het winnen van wielerwedstrijden.”

Ook bij Merida wordt tevreden gereageerd op het uitgebreide partnerschap. “Sinds de oprichting in 2017 hebben we deel kunnen uitmaken van dit geweldige team, en we kijken terug op vijf succesvolle seizoenen”, laat Wolfgang Renner, CEO van Merida Europe GmbH, weten. “In de loop der jaren konden we getuige zijn van de uitstekende progressie en hebben we samen met het team hun vele geweldige prestaties mogen vieren. Nu een nieuw spannend seizoen op het punt staat te beginnen, zijn we verheugd om onze blijvende betrokkenheid te bevestigen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.