MyWhoosh lanceert update, voegt onder meer nieuw parcours toe
foto: MyWhoosh
maandag 17 juni 2024 om 10:43

MyWhoosh lanceert update, voegt onder meer nieuw parcours toe

Materiaalzone Indoor trainingsapplicatie MyWhoosh heeft een update gelanceerd. Er zijn onder meer nieuwe routes toegevoegd aan de virtuele wereld, terwijl het ook mogelijk is data van andere trainingsapplicaties over te zetten naar MyWhoosh en zo de bijbehorende ‘levels’ te krijgen.

MyWhoosh is een indoor trainingsapplicatie, net als Zwift, BKOOL of Rouvy, met het grote verschil dat MyWhoosh geheel gratis is. Nu is de applicatie dus van een update voorzien, met twee grote wijzigingen. Zo is het vanaf nu mogelijk data van andere indoor trainingsapplicaties te importeren, om daar gereden kilometers ook mee te laten tellen in je MyWhoosh-account.

Het voordeel daaraan is dat verschillende prestaties van andere trainingsapplicaties ook bij MyWhoosh getoond worden. Zo houd je overzicht over je totaal aantal gereden kilometers en hoogtemeters, terwijl je ook het juiste ‘level’ krijgt toegewezen, met de nodige ‘MyWhoosh Coins’ (om virtuele producten mee te kopen) ten gevolge. Zo hoef je dus niet vanaf nul te beginnen als je al langer op een andere applicatie hebt getraind.

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe routes toegevoegd, te beginnen met een selectie uit de Amerikaanse staat Californië. Zo kan je nu door het centrum van Los Angeles, in Hollywood, in Silicon Valley of over de Golden Gate brug trainen. In totaal betreft het zestig kilometer, met zowel vlakke als heuvelachtige wegen. Daarnaast is het recent vernieuwde Hudayryat eiland uit de Verenigde Arabische Emiraten toegevoegd als parcours.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.