Nieuwe Specialized Tarmac SL8 voor Remco Evenepoel
foto: Specialized
vrijdag 31 mei 2024 om 07:31

Nieuwe Specialized Tarmac SL8 voor Remco Evenepoel

Materiaalzone De afgelopen weken was Remco Evenepoel op hoogtestage in Sierra Nevada. Daar sleutelde hij niet alleen zijn vorm, maar reed hij ook rond op een nieuw ontwerp Tarmac SL8, dat de Amerikaanse fabrikant speciaal voor de Belgische coureur maakte.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Evenepoel heeft de afgelopen jaren al vaker op speciaal voor hem ontworpen fietsen gereden en in aanloop naar de Tour heeft Specialized hem weer van een nieuw model voorzien. Het betreft de Tarmac S-Works SL8, waar hij normaliter ook zijn kilometers op afwerkt, maar dus met een uniek design voor de voormalig wereldkampioen.

Eerder dit seizoen werkte Evenepoel zijn wedstrijden af op een zwart frame met een soort schaakbordpatroon op de zadelbuis, maar zijn nieuwe frame is een stuk kleurrijker. Waar de voorzijde nog zwart is, loopt dit aan de achterzijde van de fiets over in chroom- en bronsachtige kleuren. De fiets is – zoals gebruikelijk – afgemonteerd met Shimano Dura-Ace Di2 en Roval Rapide CLXII wielen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Remco Evenepoel (@remco.ev)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.