Niki Terpstra lanceert eigen kledingmerk Speed On Wheels

dinsdag 24 augustus 2021 om 19:00
Niki Terpstra lanceert eigen kledingmerk Speed On Wheels

foto: FUTURUM

Niki Terpstra heeft in samenwerking met FUTURUM een nieuw kledingmerk gelanceerd. Het merk heeft de naam Speed On Wheels meegekregen en is gericht op de fanatieke wielrenner/mountainbiker met passie voor snelheid.

De collectie van Speed On Wheels bestaat uit comfortabele, sportieve casual kleding, zoals hoodies, sweaters, joggingbroeken, T-shirts en petten voor na het sporten. “Op de terugweg in de auto na een mooie toertocht. Of op de bank, kijkend naar wielrennen op televisie. Maar ook voor de momenten dat je als wielrenner op een matje aan je core-stability werkt, heb je behoefte aan comfortabele kleding die past bij jouw passie. Dat is Speed On Wheels”, zegt Terpstra.

‘Het is een soort leefstijl’
“Wie mij een beetje kent, weet dat de passie voor sport en snelheid van me afstraalt. Deze passie wilde ik hoe dan ook verwerken in een eigen kledinglijn. Ik heb een passie voor snelheid, op twee of vier wielen. Een liefde ook voor snelle dingen. Het is een soort van leefstijl. Ik ben ook, natuurlijk, gek op snelle fietsen. Of het nu op de kasseien, het asfalt, de baan of in het veld is, ik probeer altijd snel te gaan. Het moet een kick geven, adrenaline. Ik houd niet van saai.”

Ook bij FUTURUM is men blij met de samenwerking met de klassiekerrenner van TotalEnergies. “Niki stelt, net als wij, écht hoge eisen aan de kleding en dat maakt de samenwerking enorm sterk. Vele prototypes zijn de revue gepasseerd om de pasvorm en materialen te testen. Niki focuste extra op de details en verbindt zijn naam alleen aan producten die echt van topkwaliteit zijn”, aldus productontwikkelaar Roland ten Brinke.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.