Revolutionair verbeterde CyclOn All Weather Lube

donderdag 28 juli 2022 om 09:52
Revolutionair verbeterde CyclOn All Weather Lube

De fietsketting is misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw fiets. Een goed onderhouden ketting schakelt beter, is efficiënter en gaat langer mee. CyclOn All Weather Lube is al decennia het meest gebruikte smeermiddel voor fietskettingen. Na jaren van intensief onderzoek en uitgebreid testen door zowel prof- als amateur renners introduceert CyclOn nu een verbeterde formule van zijn populaire kettingsmeermiddel.

Met een lagere wrijvingsweerstand en betere bescherming is het gelukt om revolutionaire verbeteringen door te voeren aan het vertrouwde smeermiddel. Als dat al niet genoeg is, hoef je met de nieuwe formule ook nog eens minder vaak te smeren en bovendien is All Weather Lube nu biologisch afbreekbaar.

Innovaties op moleculair niveau zorgen voor een langdurige, solide smeerfilm met een lagere wrijvingsweerstand. Dat betekend gratis extra snelheid, wie wil dat nou niet! De PTFE in het product is vervangen door revolutionaire micro-additieven. All Weather Lube dringt nu door tot in de kleinste oneffenheden van je ketting, zelfs tot de scheurtjes die niet met het blote oog te zien zijn.

Daardoor loopt en schakelt de ketting niet alleen merkbaar soepeler, maar blijft doordat slijtage sporen worden opgevuld ook langer presteren. Dit verlengt de levensduur van jouw ketting en de andere onderdelen van de aandrijflijn.

All Weather Lube is bestand tegen extreme druk en wordt bij krachtige pedaalslagen niet uit de schakel geduwd. De nieuwe anti-aanhechtings- en waterafstotende eigenschappen beschermen de ketting nog beter tegen vuilophoping.

Sommige dingen heeft CyclOn niet veranderd. Zo kan ook de nieuwe formule van de All Weather Lube nog steeds tegen extreme omstandigheden, bevriest hij niet bij strenge vorst en droogt hij niet uit bij warm zonnig weer.

Met de verbeterde CyclOn All Weather Lube creëer je een lagere wrijvingsweerstand, betere bescherming en hoef je minder vaak te smeren. Daarnaast is het ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Keep your bike smiling!

Verantwoording:
CyclOn is mediapartner van WielerFlits en ondersteunt op deze manier ons platform

Dit artikel delen: