Schakelt BORA-hansgrohe over op SRAM? Gelekte foto wijst op afscheid van Shimano
foto: Emil Herzog
zaterdag 9 december 2023 om 13:08

Schakelt BORA-hansgrohe over op SRAM? Gelekte foto wijst op afscheid van Shimano

Materiaalzone BORA-hansgrohe reed de afgelopen jaren met Shimano, maar er zijn aanwijzingen dat ze volgend jaar voor een andere leverancier kiezen. Er is namelijk een opvallende foto van Emil Herzog gelekt. Op die foto zien we een trainingsfiets van het team met afmontage van… SRAM..

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De 19-jarige Herzog, die afgelopen seizoen nog voor Hagens Berman Axeon uitkwam, wordt volgend jaar prof bij BORA-hansgrohe. Hij rijdt al met een Specialized S-Works Tarmac SL8 van het Duitse team, zo is te zien op de foto. Deze is echter niet afgemonteerd met Shimano, maar met SRAM.

Ook volgens informatie van Global Cycling Network (GCN) trainen ze bij BORA-hansgrohe al met SRAM. GCN deed navraag bij de ploeg, maar die wilde de switch van Shimano naar SRAM nog niet bevestigen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.