Sigma voorziet ROX fietscomputers van turn-by-turn navigatie

vrijdag 14 oktober 2022 om 17:24
Sigma voorziet ROX fietscomputers van turn-by-turn navigatie

foto: Sigma Sports

Sigma voegt enkele nieuwe functionaliteiten toe aan hun ROX fietscomputers, om navigeren makkelijker te maken. Zo worden de ROX fietscomputers voorzien van turn-by-turn navigatie en snelle ’track import’.

Naast de ROX 11.1 EVO beschikken nu ook de ROX 2.0 en de ROX 4.0 over route-navigatie, waardoor het mogelijk is een eerder ingeladen route te rijden. Om het navigeren soepeler te laten verlopen wordt nu dus ook turn-by-turn navigatie geïntroduceerd. De aanwijzingen verschijnen als een pop-up op het scherm van de fietscomputer. Bij fout rijden geeft ROX akoestische en visuele feedback en toont hij de snelste weg naar de geplande route.

Routes – die gepland kunnen worden in het zogenaamde Sigma Data Center of externe systemen als Strava of Komoot – kunnen vanuit de Sigma Ride applicatie naar de fietsnavigatie gestuurd worden. Ook kan er met de nieuwe functie ‘search & go’ makkelijker naar een locatie genavigeerd worden door in de Sigma Ride applicatie een specifiek adres of een punt op de kaart te selecteren.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.