Thymen Arensman gaat samenwerking met Ekoï aan
foto: @maskphotoart - Maksymilian Gadomski
dinsdag 28 mei 2024 om 13:24

Thymen Arensman gaat samenwerking met Ekoï aan

Materiaalzone Thymen Arensman is recent een samenwerking aangegaan met Ekoï. Sinds de Giro d’Italia rijdt het Nederlandse rondetalent op de schoenen van het Franse wielermerk.

Aangezien INEOS Grenadiers geen vaste schoensponsor heeft, staat het de coureurs van het team vrij hun eigen schoenen uit te kiezen. Zo rijdt Geraint Thomas op de recent gelanceerde Quoc M3 Air en kiest Filippo Ganna voor de Northwave Veloce Extreme. Arensman werkt voortaan dus zijn kilometers af met de Ekoï C12 Pro Team wielerschoenen.

Naast Arensman, rijdt ook Carlos Rodriguez met het recent gelanceerde topmodel van het assortiment wielerschoenen van het Franse bedrijf. De 24-jarige Nederlander is logischerwijs te spreken over de nieuwe schoen. “Het is voor mij erg belangrijk dat een schoen goed zit rond de voeten. Het voelt gewoon goed en daardoor kan je een hoop kracht leveren op de pedalen”, laat hij weten op de website van Ekoï. Ook over de samenwerking met het merk is hij enthousiast. “Het is fijn om samen te werken met een bedrijf dat echt naar je luistert.”

foto: @maskphotoart – Maksymilian Gadomski

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.