Tour 2024: Duitse selectie of Soudal Quick-Step? Evenepoel en co trainen in opvallend shirt
maandag 8 juli 2024 om 12:06

Tour 2024: Duitse selectie of Soudal Quick-Step? Evenepoel en co trainen in opvallend shirt

Materiaalzone Remco Evenepoel en zijn ploeggenoten van Soudal Quick-Step dragen tijdens hun losrijritje op de rustdag van de Tour de France een opvallend shirt. Het wit en blauw is vervangen door een speciaal tenue van Specialized, dat wel wat wegheeft van een Duitse kampioenstrui.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het fietsenmerk Specialized viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Het Amerikaanse bedrijf is al jaren de fietsleverancier van Soudal – Quick Step, dat hun sponsor dus in het zonnetje wilde zetten. Dat gebeurt met een zwart-rood-geel tenue. Deze kleuren verwijzen niet naar de Duitse vlag, maar naar de oorspronkelijke kleuren van Specialized.

foto: Cor Vos

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.