Tour de Tietema-Unibet lanceert kledinglijn met WOEI Rotterdam
foto's: Tour de Tietema-Unibet
zaterdag 22 juni 2024 om 15:47

Tour de Tietema-Unibet lanceert kledinglijn met WOEI Rotterdam

Materiaalzone Tour de Tietema-Unibet heeft een samenwerking gelanceerd met WOEI. Samen met het Rotterdamse kledingmerk, dat tevens bekendstaat om hun uitgebreide sneakerwinkel in de Maasstad, hebben ze een shirt en hoodie ontworpen.

WOEI is een Rotterdams kledingmerk dat ooit begonnen is als winkel voor vintage en zeldzame sneakers, maar tegenwoordig ook eigen kleding produceert en andere streetwear verkoopt. Nu hebben ze dus samen met de Nederlandse wielerploeg een tweetal kledingstuks gepresenteerd.

Het betreft een hoodie en een t-shirt,  met daarop een illustratie van een pizzapunt; een verwijzing naar de welbekende YouTube-video’s van TDT waarin ze pizza’s uitdelen na de slotrit van de Tour de France aan het peloton. Tevens staan de logo’s van zowel de wielerploeg als WOEI erop.

“Toen we elkaar voor het eerst ontmoeten, voelden we direct een klik tussen de drie jongens die de wielerwereld op zijn kop willen zetten en de sneakerwinkel die de Rotterdamse sneaker scene zichzelf eigen maakte”, schrijft TDT-Unibet over de samenwerking. De kledingstukken zijn in de webshops van zowel de ploeg als WOEI te verkrijgen.

foto: Tour de Tietema-Unibet

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.