Trek blijft twee jaar langer fietsensponsor Telenet Fidea Lions
Toptalent Tom Pidcock in actie op een Trek - foto: Telenet-Fidea Lions
Youri IJnsen donderdag 17 mei 2018 om 18:00

Trek blijft twee jaar langer fietsensponsor Telenet Fidea Lions

Goed nieuws voor Lars van der Haar, Corné van Kessel en hun ploeggenoten bij Telenet Fidea Lions. De Belgische crossploeg van teammanager Sven Nys blijft tot en met het einde van 2020 op fietsen van het Amerikaanse merk Trek rijden. De ploeg kijkt uit naar de verlengde samenwerking, schrijft ze in een persbericht.

Nys is in zijn nopjes met het aanblijven van Trek. “Als ploeg zijn wij heel trots om met een bedrijf als Trek te kunnen samenwerken. Hun filosofie van permanente ontwikkeling van materialen, past volledig binnen de visie die wij hebben binnen Telenet Fidea Lions. Maar naast goede fietsen, levert Trek de Telenet Fidea Lions ook de ideale ondersteuning. Wereldwijd. De vlotte samenwerking met trouwe partners als Telenet, Fidea en Trek geeft zowel de teamleiding als de renners rust en de mogelijkheid om zich voor de volle 100% te richten op het komende crossseizoen.”

“Trek is erg enthousiast om haar partnership met de Telenet Fidea Lions te verlengen, al voor het nieuwe crossseizoen start”, zegt Tim Vanderjeugd, Sports Marketing Director van Trek. “Wat Telenet Fidea Lions voor ons zo speciaal maakt, is dat het een team is in elk mogelijk opzicht en dat ook heeft laten zien door vorige winter met vijf renners in de top-10 van de UCI-ranking te eindigen. Dit team en deze sport vertegenwoordigen een opwindend onderdeel van ons portfolio en Trek kijkt er naar uit om de renners te zien strijden voor de overwinning in wedstrijden over de hele wereld.”


Eerder dit jaar ging Materiaalzone samen met Lars van der Haar en diens mechanieken Marcel van Rossum dieper in op de Trek Boone waarmee Telenet Fidea Lions de veldritten afwerkt. Het artikel lees je hier.

De Trek Boone van Lars van der Haar – foto: Henri Santing

Geef een reactie