Trek toont nieuwe Project One-ontwerpen in Tour
foto: Cor Vos
donderdag 6 juli 2023 om 07:49

Trek toont nieuwe Project One-ontwerpen in Tour

Materiaalzone Trek heeft speciaal voor de Tour de France nieuwe ontwerpen van Project One gelanceerd. Dit jaar rijden alle coureurs van Trek-Lidl op een unieke fiets, met een nieuwe kleurstelling.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De ontwerpen behoren tot de zogenaamde ICON-lijn van Trek’s Project One, het personaliseringsprogramma van de Amerikaanse fietsfabrikant. Op dit moment rijdt de mannenploeg op de nieuwe ontwerpen in de Tour de France, terwijl de dames er tijdens de Tour de France Femmes ook gebruik van gaan maken.

De verschillende kleurstellingen zijn ook verkrijgbaar voor de consument, op de Émonda SLR en de Madone SLR. De verschillende ontwerpen zijn handgemaakt met een gepersonaliseerd lakproces, waardoor volgens Trek organische ontwerpen en patronen ontstaan die niet een op een na te maken zijn. Ieder frame is hierdoor dus uniek.


Benieuwd naar Project One? In de zomergids van RIDE Magazine lees je een uitgebreide reportage over het customisatieprogramma en de totstandkoming van de verschillende ontwerpen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.