Visma | Lease a Bike zoekt sponsoren voor Tour de France-tenue
foto: Cor Vos
maandag 27 mei 2024 om 14:45

Visma | Lease a Bike zoekt sponsoren voor Tour de France-tenue

Materiaalzone Visma | Lease a Bike gaat tijdens de Tour de France in ieder geval in een iets ander tenue rondrijden. Tweede naamsponsor Lease a Bike gaat namelijk in totaal 124 sponsorplekken op de kledij van de renners prijsgeven tijdens de Tour de France en Tour de France Femmes. Bedrijven kunnen hun logo laten zetten op sokken en handschoenen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Volgens Lease a Bike is het een unicum voor de sport, omdat er nog niet eerder op deze manier sponsorplekken zijn weggegeven. Een van de grootste missies van het bedrijf is om zo veel mogelijk mensen de overweging te laten maken om te gaan fietsen. Met deze sponsoractie wil Lease a Bike ‘de ogen van miljoenen kijkers laten richten op bedrijven die net als Lease a Bike én de wielerploeg zo veel mogelijk mensen willen inspireren om op de fiets te stappen’.

foto: Ovide Agency

Tijdens de Tour stelt Lease a Bike haar sponsorplek op sokken en handschoenen beschikbaar voor andere bedrijven. Dat gaat op basis van loting. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich via een speciale website inschrijven en kunnen zo terechtkomen op het tenue van bijvoorbeeld Sepp Kuss of Marianne Vos. In totaal stelt Lease a Bike per renner vier verschillende logoposities beschikbaar. Tijdens de rustdagen vindt er een wisseling plaats en staan er daarna nieuwe logo’s op de verschillende plekken.

In totaal is er ruimte voor 124 bedrijven uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België, de Verenigde Staten en Zweden om op het tenue van Visma | Lease a Bike te komen. In deze zes landen is Lease a Bike actief. De actie geldt voor bestaande en nieuwe klanten van het dochterbedrijf van Pon. Vanwege het gele shirt van de ploeg, zal het team ook dit jaar waarschijnlijk weer een nieuw design voor de Tour opleveren. Vorig jaar was dat de Vélodrome.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.