Zien! Dit is Mathieu van der Poel’s nieuwe fiets
donderdag 13 juni 2024 om 12:10

Zien! Dit is Mathieu van der Poel’s nieuwe fiets

Materiaalzone Vorige week was op Mathieu van der Poel’s Instagram al te zien dat hij in Spanje op een nieuw ontwerp van zijn geliefde Canyon Aeroad aan het trainen was. Nu zijn er meer beelden van het nieuwe design verschenen, waarop MVDP de Tour de France gaat rijden.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Zoals eerder het geval was, heeft de Belgische spuiterij M-Level de tweewieler van Van der Poel van een speciaal laklaagje voorzien. Het frame is overwegend wit, met op verschillende plekken details in de regenboogkleuren. Op de voorvork, de framebuis en de staande achtervork zitten verfspetters in de verschillende kleuren van de wereldkampioenstrui.

De logo’s van Canyon zijn iriserend van kleur, waardoor ze een metalen look hebben met een regenboogglans erover. De Duitse fietsfabrikant heeft aan WielerFlits bevestigd dat dit het ontwerp is waarop de wereldkampioen de Tour gaat rijden.

Het betreft overigens niet enkel een nieuw ontwerp, maar ook een nieuw model van de Canyon Aeroad. Alhoewel de fiets nog niet officieel gepresenteerd is, zagen we Formule 1-coureur Valtteri Bottas er al op rijden door de F1-pitstraat, terwijl het nieuwe model ook door Movistar in het Criterium du Dauphiné werd gebruikt.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.