15-jarige renner overleden in zijn slaap

maandag 20 mei 2019 om 18:22
15-jarige renner overleden in zijn slaap

© Rudyco CT - Facebook

De wielerwereld is alweer met verstomming geslagen. De Vlaams-Brabantse nieuweling Jarne Lemmens, die uitkomt voor het Rudyco Cycling Team, is vannacht overleden in zijn slaap. Dat bevestigde zijn team via hun social media.

“Een onwezenlijk tragisch bericht: U17 renner Jarne Lemmens is vannacht in zijn slaap overleden. Jarne was een vrolijke, positief ingestelde en leergierige jonge kerel die in onze club zijn sportieve droom nastreefde. Hij was heel graag gezien binnen de club bij ploegmaten en begeleiders, altijd bereid om anderen te helpen en bij te staan”, zo luidt het bericht op de Facebookpagina van de ploeg.

“We kunnen het niet vatten en we zullen Jarne ontzettend hard missen. Het verlies is onbeschrijflijk. Al onze gedachten zijn bij zijn ouders, familie en vrienden die we onze innige deelneming betuigen en die we heel veel moed en sterkte toewensen.”

Jarne Lemmens, woonachtig in Opwijk, was vorige maand pas 15 geworden en eerstejaars nieuweling. Gisteren was de jonge renner nog actief in de Heman Vanspringels Diamond, een Topcompetitie-wedstrijd in Vorselaar.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.