AG2R La Mondiale tot en met 2023 in het wielerpeloton
foto: Cor Vos
dinsdag 25 juni 2019 om 15:38

AG2R La Mondiale tot en met 2023 in het wielerpeloton

Goed nieuws voor Romain Bardet, Tony Gallopin en Oliver Naesen: verzekeringsbedrijf AG2R La Mondiale heeft namelijk de samenwerking met de gelijknamige wielerploeg met twee jaar verlengd. Dit betekent dat de Franse WorldTour-ploeg tot en met 2023 in het wielerpeloton te zien zal zijn.

AG2R La Mondiale is een bijzonder trouwe sponsor, aangezien het bedrijf negentien jaar geleden al in de wielersport stapte. Sindsdien heeft het successen mogen vieren met renners als Jaan Kirsipuu, Christophe Moreau, Samuel Dumoulin, Domenico Pozzovivo en natuurlijk Romain Bardet.

“We zijn geroerd door het vertrouwen van AG2R La Mondiale”, is teammanager Vincent Lavenu in zijn nopjes. “Onze samenwerking heeft vele successen opgeleverd, maar we hebben ook moeilijke momenten meegemaakt. Hierdoor is onze band alleen maar versterkt. We kunnen nu nieuwe geschiedenis schrijven.”

“We hebben een rotsvast vertrouwen in de ploeg en in Lavenu”, zegt CEO André Renaudin. “Samen zijn we sterker. We hopen allemaal op een succesvolle Tour de France!”, zo besluit de Fransman.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.