Albanees kampioen Sefa langer bij Tarteletto-Isorex
foto: Cor Vos
vrijdag 27 september 2019 om 14:44

Albanees kampioen Sefa langer bij Tarteletto-Isorex

De Albanese kampioen Ylber Sefa heeft zijn krabbel gezet onder contractverlenging bij Tarteletto-Isorex. Daardoor begint hij straks aan zijn derde seizoen bij de continentale formatie. Eerder werd door de ploeg al de komst van Stijn De Bock en Maxime De Poorter aangekondigd.

Sefa kwam dit seizoen maar moeilijk op dreef, maar in de tweede seizoenshelft wist hij weer op niveau te komen. Albanese titels op de tijdrit en in de wegkoers waren de ommekeer voor de 28-jarige renner. Deze maand was hij al tweede in de GP Memorial Briek Schotte en in Nieuwkerken-Waas.

“Een aanvallende en gemotiveerde renner vinden we terug in het karakter van Sefa”, zei teambaas Peter Bauwens. “Het bewijs hiervan zagen we in het Kampioenschap van Vlaanderen met zijn mooie zestiende plaats tussen alle kleppers, na een ganse dag in de aanval te hebben gereden. Zulke renners heb ik graag in mijn ploeg.”

Ook kondigde Tarteletto-Isorex al de komst aan van Stijn De Bock, die overkomt van het Britse Canyon-DHB. Eerder tekende Maxime De Poorter al een contract voor twee seizoenen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.