Alexander Kristoff slechts vijftiende: “Ga vanaf nu Pogacar helpen”
foto: Cor Vos (archief)
maandag 31 augustus 2020 om 18:24

Alexander Kristoff slechts vijftiende: “Ga vanaf nu Pogacar helpen”

Alexander Kristoff kon in de derde etappe zijn kunstje uit de openingsrit van de Tour de France niet overdoen. De Noorse sprinter van UAE Emirates eindigde, in de groene trui, als vijftiende in Sisteron. “Ik kon nooit echt aan mijn sprint beginnen”, vertelt hij na afloop.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik raakte ingesloten in de laatste rechte lijn en kon geen opening meer vinden”, beschrijft Kristoff zijn slotfase. “De benen waren ook niet echt super, moet ik bekennen. Ik zal mijn focus nu verleggen richting het team, in ondersteuning van Tadej Pogačar.”

De geletruidrager van Nice durft ook al verder te kijken dan de Tour de France. “Mijn persoonlijke doelen liggen later dit seizoen nog, namelijk met de klassiekers”, geeft hij aan. “Ik weet dat ik hier nog een aantal sprintkansen ga krijgen, maar ik zal mij ook inzetten voor de doelen van de ploeg in het algemeen klassement.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.