Alles wat we willen weten over Visma | Lease a Bike met Merijn Zeeman
vrijdag 22 december 2023 om 08:25

Alles wat we willen weten over Visma | Lease a Bike met Merijn Zeeman

Podcast Team Visma | Lease a Bike presenteerde zich donderdag met een gelikte presentatie aan pers en publiek. Cian Uijtdebroeks stond gewoon op het podium, Wout van Aert deelde zijn voorjaarsplanning en de goede verstaander kon ook de selecties voor de grote rondes samenstellen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De presentatie riep ook wat vragen op, zoals: zijn alle plooien definitief gladgestreken over het contract van Uijtdebroeks, wat is de status van de voorlopig geschorste Michel Heßmann en hoe zijn de selecties voor de Giro d’Italia en Tour de France tot stand gekomen. Sportief directeur Merijn Zeeman schuift aan in de WielerFlits Podcast om alle prangende vragen direct te beantwoorden.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.