Alpecin-Deceuninck met Mathieu van der Poel en Gianni Vermeersch in Strade Bianche
foto: Cor Vos
donderdag 2 maart 2023 om 16:12

Alpecin-Deceuninck met Mathieu van der Poel en Gianni Vermeersch in Strade Bianche

Mathieu van der Poel kent zijn ploeggenoten van Alpecin-Deceuninck voor Strade Bianche. Onder meer wereldkampioen gravel Gianni Vermeersch en Oscar Riesebeek starten aan de zijde van Van der Poel in Toscane.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Een andere opvallende naam is mountainbiker Sam Gaze, terwijl Michael Gogl in het verleden al eens goed gepresteerd heeft in Strade Bianche. In 2021 werd de Oostenrijker nog zesde en het jaar ervoor eindigde hij als negende in de straten van Siena.

Alpecin-Deceuninck, dat nog altijd wacht op de eerste overwinning van 2023, maakt de selectie compleet met Robert Stannard en Fabio Van den Bossche.

Van der Poel stond twee keer eerder aan de start van Strade Bianche; in 2020 eindigde hij als vijftiende en een jaar later wist hij als winnaar over de streep te komen na een beklijvend duel met Julian Alaphilippe en Egan Bernal.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.