Alpecin-Deceuninck rekent op Jasper Philipsen en Søren Kragh Andersen in Gent-Wevelgem
foto: Cor Vos
zaterdag 25 maart 2023 om 12:02

Alpecin-Deceuninck rekent op Jasper Philipsen en Søren Kragh Andersen in Gent-Wevelgem

Alpecin-Deceuninck wil zondag scoren in Gent-Wevelgem met Jasper Philipsen en Søren Kragh Andersen. De twee kopmannen krijgen steun van onder meer wereldkampioen gravel Gianni Vermeersch. Kragh Andersen werd vorig jaar nog vijfde in Gent-Wevelgem.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Philipsen is de snelle man van dienst voor Alpecin-Deceuninck zondag. De Limburger bewees echter dat hij meer is dan een sprinter door de Classic Brugge- De Panne op imponerende wijze te winnen. Philipsen reed de hele dag in het offensief en werkte het vervolgens af in een sprint met vier.

Sterke Kragh Andersen 
Kragh Andersen is ook goed begonnen aan het seizoen. De Deen toonde zich in Milaan-San Remo in dienst van Mathieu van der Poel en werd zelf nog vijfde. Vrijdag was hij ook meer dan in orde in de E3 Saxo Classic, wat uiteindelijk resulteerde in een negende plaats.

De selectie wordt aangevuld met de Belg Robbe Ghys, de Duitsers Maurice Ballerstedt en Alexander Krieger en de Zwitser Silvan Dillier.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.