Alpecin-Fenix met Van der Poel en De Bondt in E3 Classic
foto: Cor Vos
donderdag 25 maart 2021 om 08:54

Alpecin-Fenix met Van der Poel en De Bondt in E3 Classic

Alpecin-Fenix bouwt de selectie in de E3 Saxo Bank Classic, zoals verwacht, rondom kopman Mathieu van der Poel. De Nederlandse kampioen krijgt vrijdag onder meer steun van zijn Belgische evenknie, nationale kampioen Dries De Bondt.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het wordt voor Van der Poel zijn eerste deelname aan de E3 Prijs, die vorig jaar door de coronacrisis niet verreden werd. Zijn ploeg was twee jaar geleden, bij de laatste editie, niet uitgenodigd voor de voorjaarsklassieker. Dit jaar is Alpecin-Fenix automatisch uitgenodigd, omdat het vorig jaar het beste ProTeam van het seizoen was.

Naast De Bondt bestaat de steun voor ‘MVDP’ uit Floris De Tier, Xandro Meurisse, Petr Vakoc, Otto Vergaerde en Gianni Vermeersch.

Selectie Alpecin-Fenix voor de E3 Saxo Bank Classic (26 maart)
flag-be Dries De Bondt
flag-be Floris De Tier
flag-be Xandro Meurisse
flag-nl Mathieu van der Poel
flag-cz Petr Vakoc
flag-be Otto Vergaerde
flag-be Gianni Vermeersch

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.