Álvaro Hodeg tekent voor twee jaar bij UAE Emirates
foto: Cor Vos
maandag 9 augustus 2021 om 13:10

Álvaro Hodeg tekent voor twee jaar bij UAE Emirates

Álvaro José Hodeg verruilt aan het eind van het seizoen Deceuninck-Quick-Step voor UAE Team Emirates. De Colombiaanse sprinter (24) tekende bij het Arabische WorldTeam een contract voor twee jaar, tot eind 2023.

Volgens ploegleider Joxean Fernández is Álvaro Hodeg een enorm talent. “Hij heeft veel kwaliteit en is niet alleen een getalenteerde wielrenner, maar ook een geweldig persoon en het type atleet dat we in onze ploeg willen hebben. We zijn er zeker van dat de wielersport nog niet het volledige potentieel heeft gezien van wat deze jongen kan. We willen hem het beste uit zichzelf zien halen en ik hoop dat hij hier samen met ons floreert.”

Hodeg koestert veel ambitie voor zijn nieuwe avontuur, laat hij via zijn nieuwe ploeg weten. “Het is hetzelfde opwindende gevoel als toen ik begon met fietsen. De mensen in de ploeg die ik al ken, spreken zeer lovend over het team en ik kan niet wachten om er deel van uit te maken. Ik ben er klaar voor om hard te werken, om zo geweldige dingen te bereiken samen met UAE Emirates”, aldus de Colombiaan.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.