Annemiek van Vleuten sluit carrière af in september
foto: Cor Vos
vrijdag 11 augustus 2023 om 15:05

Annemiek van Vleuten sluit carrière af in september

Update Annemiek van Vleuten gaat haar carrière als profrenster afsluiten in september. Dat heeft de Nederlandse uittredende wereldkampioene laten weten op sociale media. Haar laatste wedstrijd zal de Simac Ladies Tour zijn.

“Het was een eer om de regenboogtrui te mogen dragen in mijn laatste jaar. Het WK zal niet mijn laatste wedstrijd zijn. Ik ga mijn carrière in september afsluiten met mijn ploeg Movistar. Ik zal hier later meer informatie over geven via mijn persoonlijke website”, laat Van Vleuten weten.

Update 11 augustus om 15.05 uur: Simac Ladies Tour als laatste wedstrijd 
Inmiddels is bekend wat die laatste koers zal zijn. Eerst zal de Nederlandse in augustus nog de Tour of Scandinavia (23-27 augustus) afwerken. De laatste wedstrijd van Van Vleuten zal de Simac Ladies Tour  zijn, die 5 tot 10 september op het menu staat.

“Helaas staan er op onze kalender niet nog wedstrijden die me heel erg aantrekken of op het lijf zijn geschreven. Maar na de Tour stoppen, daar had ik ook geen zin in. Ik heb namelijk wel nog zin om wedstrijden te rijden”, laat Van Vleuten weten op haar website.

 

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.