‘Argos-Shimano haalt ook Reinardt Janse van Rensburg’
dinsdag 11 september 2012 om 09:19

‘Argos-Shimano haalt ook Reinardt Janse van Rensburg’

foto: Sirotti

Argos-Shimano zou in de running zijn om Reinardt Janse van Rensburg binnen te halen. De Nederlandse ProContinentale-ploeg ziet in de 23-jarige Zuid-Afrikaanse sprinter een sterke pion voor in de sprinttrein die kopmannen Marcel Kittel en John Degenkolb naar overwinningen moet loodsen. Janse van Rensburg boekte dit jaar in dienst MTN al veertien overwinningen.

Door die vele zeges beschikt het Zuid-Afrikaanse talent ook over vele RiderValue-punten, die Argos-Shimano moeten helpen om volgend jaar deel uit te maken van de WorldTour. Eerder trok de ploeg al de snelle Sloveen Luka Mezgec aan, die eveneens de nodige RiderValue-punten op zijn naam heeft staan.

Eerder dit seizoen werd Janse van Rensburg, die naast sprinter ook een uitstekend tijdrijder is, al in verband gebracht met een overstap naar de Rabobank-ploeg. In juni boekte de Zuid-Afrikaan zijn grootste zege door in de Ronde van Zeeland Seaports onder meer Lars Boom te snel af te zijn. Een maand eerder had hij op Nederlandse bodem al de Ronde van Overijssel op zijn naam geschreven.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.