Arkéa-B&B Hotels mikt meteen op Arnaud Démare bij comeback in Duinkerke
Foto: Cor Vos
maandag 13 mei 2024 om 12:12

Arkéa-B&B Hotels mikt meteen op Arnaud Démare bij comeback in Duinkerke

Arnaud Démare wordt meteen een van de leiders bij Arkéa-B&B Hotels in de Vierdaagse van Duinkerke. De ploeg heeft Luca Mozzato niet in haar definitieve selectie opgenomen en zet vol in op haar sprintbom.

Démare moest dit voorjaar al stoppen na Gent-Wevelgem, omdat hij met vermoeidheidsverschijnselen kampte. De Vierdaagse van Duinkerke wordt pas zijn eerste koers sinds eind maart.

“Dit is een wedstrijd die we niet licht opnemen”, zegt sportdirecteur Yvon Ledanois. “We brengen Arnaud Démare aan de start met een sterke ploeg aan zijn zijde. We hebben al een mooie kans in de vlakkere ritten, maar we hebben ook ambities in het algemeen klassement. De relatief zware etappe naar Cassel op dag vier is de rit waar de verschillen gemaakt worden, en ook andere ploegen weten dat. We zullen onze kans proberen onze kansen te grijpen wanneer die zich aandoen.”

Naast Démare staan ook Anthony Delaplace, Mathis Le Berre, Amaury Capiot, Florian Dauphin, Kevin Ledanois en Mathis Louvel namens het Franse WorldTeam aan de start.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.