Arno Claeys volgende aanwinst Sport Vlaanderen-Baloise

zondag 2 oktober 2022 om 11:58
Arno Claeys volgende aanwinst Sport Vlaanderen-Baloise

Claeys op het EK tijdrijden van 2021 in Trento - foto: Cor Vos

Sport Vlaanderen-Baloise is de laatste weken zeer actief op de transfermarkt. De formatie van Christophe Sercu heeft met Arno Claeys een nieuwe renner aangetrokken. De 22-jarige Claeys komt over van het continentale Team Elevate p/b Home Solution Soenens en tekent voor twee seizoenen.

De Oost-Vlaming won onlangs met de Grand Prix de Honnelles de laatste wedstrijd van de U23 Road Series. In 2021 was hij bovendien de beste in de Tour des Deux-Sèvres, dankzij winst in de ploegentijdrit en de individuele tijdrit. Tijdritwinst was er ook in het Zeeuwse Beloftenweekend.

Op het BK tijdrijden voor beloften in 2021 reed hij naar het zilver, achter Lennert Van Eetvelt. Claeys mocht vorig jaar tevens zijn land vertegenwoordigen op het EK tijdrijden voor beloften in Trento, maar kwam uiteindelijk niet verder dan een 27ste plaats.

Claeys is alweer de zesde aanwinst van Sport Vlaanderen-Baloise voor 2023. Eerder wist de ploeg zich al te versterken met Toon Clynhens, Vince Gerits, Elias Maris, Vincent Van Hemelen en Noah Vandenbranden.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Headlines

Materiaalzone