Bahrain Victorious met Landa, Poels en Mohoric in Ronde van Lombardije

woensdag 5 oktober 2022 om 11:07
Bahrain Victorious met Landa, Poels en Mohoric in Ronde van Lombardije

Wout Poels - foto: Cor Vos

Bahrain Victorious zal zaterdag met meerdere sterke renners aan de start verschijnen van de Ronde van Lombardije. De ploeg rekent onder meer op Mikel Landa, Wout Poels, Matej Mohorič, Gino Mäder én Damiano Caruso.

Met een dergelijke equipe is het niet gek dat Bahrain Victorious in ‘Il Lombardia’ mikt op een goed resultaat. “We gaan voor het podium”, laat ploegleider Alberto Volpi weten in een perscommuniqué. “We willen zaterdag agressief koersen. Al onze renners steken in een geweldige vorm. Zo toonde Caruso in de voorbije CRO Race nog dat hij sterke benen heeft. Hij zal onze joker worden. Matej is dan weer onze wegkapitein.”

De genoemde renners rijden donderdag eerst nog Gran Piemonte, om dan zaterdag deel te nemen aan de Ronde van Lombardije. Landa en Mäder kwamen niet meer in actie sinds de Vuelta a España, maar zijn er dus wel bij in de komende Italiaanse klassiekers.

De jonge Italiaan Edoardo Zambanini en Oostenrijker Hermann Pernsteiner vervolledigen de zevenkoppige selectie voor ‘Il Lombardia’.

Selectie Bahrain Victorious voor flag-it Ronde van Lombardije (8 oktober)
flag-it Damiano Caruso
flag-es Mikel Landa
flag-ch Gino Mäder
flag-si Matej Mohorič
flag-at Hermann Pernsteiner
flag-nl Wout Poels
flag-it Edoardo Zambanini

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Headlines

Materiaalzone