Bardiani-CSF de komende drie jaar in zee met Faizanè
foto: Cor Vos
maandag 2 september 2019 om 12:02

Bardiani-CSF de komende drie jaar in zee met Faizanè

Bardiani-CSF kan de komende drie seizoenen rekenen op de steun van Faizanè. Dat maakte het team van Bruno en Robert Reverberi bekend. De Italiaanse kunststofproducent is momenteel nog als sponsor verbonden aan Nippo-Vini Fantini-Faizanè, maar die ploeg houdt op te bestaan.

Bardiani-CSF en Faizanè zijn een samenwerking voor de komende drie jaren overeengekomen, aldus de ploeg vandaag in een persrelaas. Vanaf januari zal de officiële naam van het team dan ook luiden: Bardiani-CSF-Faizanè Pro Cycling Team. Aan de samenwerking gingen lange onderhandelingen vooraf, meldde teammanager Bruno Reverberi. “Maar we zijn erg tevreden en blij dat Faizàne naast onze historische titelsponsors Bardiani en CSF komt te staan.”

“De afgelopen maanden deden meermaals geruchten de ronde over ons team en de bedrijven die Nippo-Vini Fantini-Faizanè ondersteunen. Van onze kant werkten we naar twee doelen toe. Ten eerste wilden we de bedrijven, die willen investeren in de wielersport, een degelijke basis bieden om op te vertrouwen en een ambitieus sportproject om in te geloven. Daarnaast wilden we onze Italiaanse aard niet opgeven en ons team en onze structuur versterken. Daarin zijn we geslaagd.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.