Belgische veldrijders dan toch welkom in Zwitserse openingscross

Belgische veldrijders dan toch welkom in Zwitserse openingscross

© EKZ Cross Tour

zaterdag 5 september 2020 om 13:16

Goed nieuws voor de Belgische veldrijders die snel aan hun winterseizoen willen beginnen. De organisatoren van de EKZ Cross Tour laten weten dat België van de ‘quarantaine-lijst’ geschrapt wordt. Concreet betekent dit dat wie wil volgende zondag van start kan in Baden.

Onder meer de namen Tom Meeusen en Thibau Nys, die de overstap van de junioren naar de beloften maakt, sierden de voorlopige deelnemerslijst van de veldrit in het Zwitserse Baden van volgende week zondag. Maar België belandde op de lijst van landen dat hun inwoners een quarantaine moet opleggen bij een bezoek aan Zwitserland. En daar hadden de veldrijders geen zin in.

Maar de organisatoren lieten deze ochtend weten dat België per 7 september van die bewuste lijst wordt geschrapt. Wie zinnens was om er van start te gaan en ondertussen nog geen andere plannen heeft gemaakt, kan dus wel degelijk naar Baden afreizen. De voorlopige deelnemerslijst van de cross in Baden vindt u via deze link. Het Belgische veldritseizoen start op 26 september met de Ethias Cross in Lokeren.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.