Bert Van Lerberghe, Davide Ballerini en Nils Politt in beeld bij Deceuninck-Quick-Step

Door , vrijdag 12 juli 2019 om 15:00
Bert Van Lerberghe, Davide Ballerini en Nils Politt in beeld bij Deceuninck-Quick-Step

©Cor Vos

Er staat nog niets  op papier, maar Bert Van Lerberghe lijkt op weg naar Deceuninck-Quick-Step. De West-Vlaming zou bij The Wolfpack zijn trainingsmakkers Tim Declercq, Yves Lampaert en Stijn Steels terugvinden. Ook de Italiaan Ballerini en de Duitser Politt zijn in beeld.


Van Lerberghe (26) stroomde eind 2017 door van Sport Vlaanderen-Baloise naar Cofidis. Na twee jaar in het roodwitte shirt van de Franse kredietverstrekker, is hij nu in beeld bij Deceuninck-Quick-Step. Eerder vernamen we ook al dat Stijn Steels van Roompot-Charles naar DQS overstapt.

Daarnaast heeft DQS-teambaas Patrick Lefevere volgens onze bronnen interesse in de Italiaan Davide Ballerini (foto). De 24-jarige Italiaan is momenteel aan de slag bij Astana en won drie weken geleden nog de wegwedstrijd op de Europese Spelen in Minsk. Vorig jaar eindigde hij derde in het puntenklassement van de Giro d’Italia en won hij de Memorial Marco Pantani en de Trofeo Matteotti.

Tenslotte meldt de Franse sportkrant L’Equipe dat ook Nils Politt (25) op het lijstje van Deceuninck-Quick-Step staat. Politt heeft echter nog een lopend contract tot eind 2020 bij Katusha-Alpecin, dus dat wordt nog even afwachten hoe de situatie bij het Zwitserse team de komende dagen en weken verder evolueert.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.