Bingoal Cycling Cup gaat samenwerken met Golazo

maandag 19 april 2021 om 12:44
Bingoal Cycling Cup gaat samenwerken met Golazo

foto: Cor Vos

De organisatie van de Bingoal Cycling Cup, Pro Cycling Events, gaat structureel samenwerken met sport-, media- en entertainmentbedrijf Golazo. Beide partijen willen in de komende jaren de Beker van België verder uitbouwen. Nick Nuyens blijft de organisatie in goede banen leiden.

Volgens Nuyens, zaakvoerder van Pro Cycling Evens, werd er al een plan uitgewerkt om verder te groeien met de Bingoal Cycling Cup. “Dat zouden we stap voor stap uitvoeren. Met de steun van Golazo kunnen we dat nu versneld doen en dat biedt alleen maar voordelen. Het geeft ons de kans om onze positie in het Belgische koerslandschap te verstevigen, zowel die van het criterium en het klassement als die van elke individuele wedstrijd.”

Christophe Impens van Golazo laat weten: “De Bingoal Cycling Cup kan bogen op sterke lokale organisatoren, die stuk voor stuk mooie eendagswedstrijden neerzetten, elk met een sterk DNA. Het zijn de ideale wedstrijden voor Belgische ploegen en renners om zich te tonen. We zien heel wat mogelijkheden en potentieel in de verzameling van deze koersen en zullen samen met Nick én de lokale organisatoren er een nog sterker geheel van maken.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.