Bingoal Pauwels Sauces WB in Portugal, Aardbeiencross

donderdag 29 april 2021 om 10:42
Bingoal Pauwels Sauces WB in Portugal, Aardbeiencross

Jelle Vanendert - foto: Cor Vos

Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over de Porguese selecties van Bingoal Pauwels Sauces WB en een naamsverandering voor de veldrit van Merksplas.

Bingoal Pauwels Sauces WB naar Portugal

De Belgische formatie van Bingoal Pauwels Sauces WB staat voor een drukke koersweek in Portugal. Het ProTeam start zondag in de Classica da Arrabida (UCI 1.2) met onverharde stroken in de finale, en woensdag in de verplaatste Volta ao Algarve (UCI 2.Pro). De selectie bestaat uit Jelle Vanendert, Kenny Molly, Stanislaw Aniolkowski, Rémy Mertz, Dimitri Peyskens, Milan Menten en Mathijs Paasschens.


Naamsverandering veldrit Merksplas

De Superprestige-veldrit van Merksplas gaat vanaf komende winter door het leven als de Superprestige Aardbeiencross Merksplas. Eerder werd de veldrit verreden in Hoogstraten, maar om logistieke redenen is de organisatie verplaatst naar het naastgelegen Merksplas. Toch willen de organisatoren de goede band met Hoogstraten in ere houden.

De cross in aardbeienstreek Hoogstraten werd georganiseerd op de veiling van Coöperatie Hoogstraten CV, een expert in groente en fruit. “Niet alleen hebben we er vele jaren mogen organiseren, maar de coöperatie is op alle vlakken een zeer betrouwbare partner geweest. We zijn dan ook bijzonder dankbaar dat zij als bedrijf zich vijf jaar willen verbinden om officieel van onze wedstrijd de Superprestige Aardbeiencross Merksplas te maken”, zegt Marc Van Gestel, voorzitter van organisator De Hoogstraatse Spurters.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Wielernieuws

Materiaalzone

Populair