Bizarre gewaarwording: Miguel Ángel López stapt boos uit de Vuelta
foto: Cor Vos
zaterdag 4 september 2021 om 17:20

Bizarre gewaarwording: Miguel Ángel López stapt boos uit de Vuelta

Miguel Ángel López, de nummer drie uit het algemeen klassement, is uit onvrede uit de Vuelta gestapt. De Colombiaan reed op grote achterstand van het groepje met favorieten nadat hij zich in de luren liet leggen door Bahrain Victorious, de ploeg van concurrent Jack Haig.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Onder meer Patxi Vila en Emanol Erviti probeerden de Colombiaan nog op de fiets te krijgen, maar dat mocht niet baten. Lopez was nochtans bezig aan goede Ronde van Spanje  met verschillende topnotering in etappes en een ritzege in de koninginnenrit naar de top van de Altu d’El Gamoniteiru.

De 27-jarige renner, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij Movistar, heeft nog een contract tot en met 2023 bij de Spaanse ploeg.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.