Bjorg Lambrecht twee jaar langer bij Lotto Soudal
woensdag 5 juni 2019 om 12:41

Bjorg Lambrecht twee jaar langer bij Lotto Soudal

Bjorg Lambrecht heeft zijn contact bij Lotto Soudal met twee jaar verlengd. Dat maakte de Belgische formatie vandaag bekend. De 22-jarige Lambrecht had een aflopend contract, maar is nu tot tot eind 2021 aan de ploeg van Marc Sergeant verbonden.

Lambrecht kende dit jaar een sterke periode tijdens de voorjaarsklassiekers. Hij werd vijfde in de Brabantse  Pijl, zesde in de Amstel Gold Race en vierde in de Waalse Pijl. Hij is verheugd met de contractverlenging. “Het was geen moeilijke beslissing om bij Lotto Soudal te blijven. Ik voel me er thuis. De voorbije twee jaar heb ik steeds alle kansen gekregen die ik hoopte te krijgen. Vanaf het begin kon ik een mooi programma afwerken en in bepaalde koersen mocht ik zelfs als medekopman starten. Dat zou bij andere ploegen zeker niet het geval zijn”, stelt hij vast. “De komende jaren wil ik mezelf nog verder ontwikkelen in de eendagskoersen en rittenwedstrijden. De ploeg heeft me daarin al heel veel bijgeleerd en steunt me ook voor de volle honderd procent.”

Zondag start Lambrecht in het Critérium du Dauphiné. Een Tourdebuut zit er dit jaar nog niet in. Wel mag hij voor eigen kansen rijden in de Ronde van Polen en de Vuelta a España.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.