Black Friday-tip: 1+1 gratis op Dynamic Bike Care
maandag 21 november 2022 om 00:00

Black Friday-tip: 1+1 gratis op Dynamic Bike Care

Ad Het regent Black Friday-aanbiedingen waarvan er een aantal echt het delen waard zijn. Onze tip voor de beste aanbieding op fietsonderhoud: de Black Friday Deals van Dynamic. Een gehele week 1+1 gratis op vele onderhoudsproducten. Tijd om je favoriete smeermiddel of schoonmaakproduct in te slaan dus!

Als je in het najaar fietst staat er één ding vast: heel vaak je fiets moeten poetsen. De fietsreiniger en ontvetter voor je ketting vliegen er dus doorheen. Daarnaast vraagt het natte weer voor specifieke smeermiddelen, zoals Dynamic Wet Lube. De aantrekkelijke Black Friday Deals op de onderhoudsproducten van Dynamic zorgen ervoor dat jouw onderhoudsset net zoals jouw fiets helemaal klaar is voor de wintermaanden!

Als je een geselecteerde Black Friday Deal besteld, ontvang je er 2 voor de prijs van 1. Shop dus voor jezelf of samen met je fietsvrienden om maximaal te profiteren van deze aanbieding. 

Black Friday Deals
De Black Friday sale van Dynamic is al begonnen. Wil je iets bestellen? Doe dat dan snel! De beschikbaarheid van de producten wisselt en is alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Check hier de Dynamic aanbiedingen!

RIDE Magazine